Vliegvakantie Playa del Ingles

zonvakantie Best beoordeeld: Appartement Scene Gold by Marina
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders!
prijs vakantie al vanaf €239,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Een bruisende badplaats

Het mooie weer komt er weer aan en je bent op zoek naar een vakantie. Als je op vakantie wilt naar een plek waar je lekker kunt feesten dan zit je in Playa del Ingles meer dan goed. Maar ook als je op vakantie lekker dingen wilt ondernemen en dingen wilt bezoeken zit je in Playa del Ingles goed. Een vliegvakantie naar Playa del Ingles heeft immers elke vakantieganger wat te bieden. Als je dus op zoek bent naar een vakantie die zeker zal slagen, dan is een vliegvakantie naar Playa del Ingles een perfecte vakantie voor je!

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Playa del Ingles


informatie

Waarom Playa Del Ingles?

  • Een avontuurlijk waterpark in Aqualand
  • Bezoek de Templo Ecumenico de San Salvador een schitterende kerk
  • Prachtig groot strand op Playa Del Ingles

Informatie over Playa Del Ingles

waarom

Waarom Playa Del Ingles?

Veel mensen gaan op vakantie naar een zonnig oord. Ze hechten dan veel waarde aan het lekkere klimaat, ook is een goed strand erg belangrijk. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat de zee de nodige verkoeling kan bieden. Dit alles heeft Playa del Ingles je te bieden. Als je dus op zoek bent naar een vakantie met het vliegtuig waarbij je verzekerd bent van veel zon, dan is Playa del Ingles de ideale vakantie voor je.

activiteiten

Activiteiten op Playa Del Ingles

Als je een lekkere ondernemende vakantie wilt dan kun je in Playa del Ingles je geluk op. Je kunt immers heerlijke tours maken door het landschap en genieten van de natuur. Je kunt een stevige wandeling maken, een mountainbike rit maken of gewoon lekker met de auto erop uit trekken. Je kunt erg veel zien in Playa del Ingles. Als je een auto huurt dan kun je het hele eiland eens rondrijden, je zult je ogen uitkijken!

stranden

Stranden in Playa Del Ingles

Playa del Ingles is niet voor niets een van de populairste plekken op Gran Canaria. Haar heerlijke zandstrand maakt het een prima plek voor een zonvakantie met het hele gezin.

Tijdens een vakantie op Playa del Ingles bezoek je ongetwijfeld het Playa del Cuchino. Dit is een klein en rustig strand van ongeveer 250 kilometer lang. Bijzonder is de grijze kleur van het zand. Even buiten Playa del Ingles vind je ook nog de Playa de las Burras en Playa del Cochino.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...