Vliegvakantie Lloret de Mar

zonvakantie Best beoordeeld: Hotel Anabel ****
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders!
prijs vakantie al vanaf €125,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Populaire badplaats

Lloret de Mar is een prachtige badplaats in Spanje, het weer is er altijd erg goed en de zee biedt je veel verkoeling. Elk jaar boeken veel jongeren hun vakantie naar Lloret de Mar, ze kiezen dan vaak voor een vliegvakantie naar deze prachtige plaats. Je kunt er heerlijk genieten van de vele uren zon, als je het warm hebt dan kun je lekker de zee induiken. Maar Lloret de Mar is vooral een populaire plek vanwege de goede uitgaansgelegenheden. Veel jongeren struinen ’s avonds de kroegjes en de barretjes af, in combinatie met dit lekkere weer is dit echt een aanrader.

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Lloret de Mar


informatie

Waarom Lloret de Mar?

  • Uitgebreid uitgaansleven in het centrum
  • Genieten in Waterworld een groot waterpark met diverse attracties
  • Bezichtig de St Roma Kerk, een opvallende kerk met schitterende kleuren
  • Heerlijk zonnen op de grote stranden van Lloret de Mar

Informatie over Lloret de Mar

waarom

Waarom Lloret de Mar?

Van een vliegvakantie naar Lloret de Mar zul je zeker geen spijt krijgen. Je zit immers lekker comfortabel in het vliegtuig en je bent slechts een paar uurtjes onderweg. Als je eenmaal in Lloret de Mar bent dan kun je genieten van een heerlijke vakantie. Het is dan ook een aanrader om vele dagen op het strand door te brengen. Je kunt dan lekker luieren en je wordt nog eens bruin ook! Deze combinatie spreekt velen aan waardoor Lloret de Mar is uitgegroeid tot een zeer populaire badplaats.

activiteiten

Activiteiten in Lloret de Mar

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten wat je allemaal kunt doen in Lloret de Mar. Allereerst zijn er veel zandstranden waar je lekker kunt liggen. Ook biedt Lloret de Mar vele uitgaansgelegenheden die tot diep in de nacht open zijn. Maar ook als je wat ouder bent is Lloret de Mar een goede plek om op vakantie te gaan, zo kun je een mooie excursie naar Barcelona maken.

stranden

Stranden in Lloret de Mar

Lloret de Mar is een populaire badplaats aan de noordoostkust van Spanje. Het heeft twee stranden waar je heerlijk kunt bijkomen.

Een van de populairste bestemmingen in het Spaanse Lloret is het ruim 1300 meter lange strand. Genoeg ruimte om te ontspannen of activiteiten te ondernemen, zoals beachvolleybal en jetskiën. Even verderop ligt het strand Fenals. Deze rustige plek is ideaal om een middagje door te brengen met het gezin, of te snorkelen.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...