Vliegvakantie Barcelona

zonvakantie Best beoordeeld: Hotel 1898 ****
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders!
prijs vakantie al vanaf 125,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

De perfecte combi van stad en strand

Elk jaar kiezen veel mensen voor een vliegvakantie naar Barcelona. Barcelona is immers een stad waar ontzettend veel te beleven valt. Voor de mooiste toeristische plekjes zit je in deze stad goed. In Spanje is het altijd lekker weer waardoor je de vakantie als zeer fijn zult ervaren. Het is een goede keuze om naar Barcelona te gaan. Het is dan wel verstandig om vroeg te boeken, want veel mensen kiezen voor een vliegvakantie naar Barcelona. De stad is een echte toeristische trekpleister en je kunt er ontzettend veel beleven.

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Barcelona


informatie

Waarom Barcelona?

  • Bezichtig o.a. La Sagrada Familia
  • Bezoek Park Guell een schitterend meesterwerk van Gaudi
  • Heerlijk genieten op het beste strand van Barcelona

Informatie over Barcelona

waarom

Waarom Barcelona?

Veel mensen bezoeken Barcelona om de vele toeristische plekken, maar Barcelona heeft meer te bieden dan alleen cultuur. Barcelona is immers een grote, bruisende wereldstad waar allerlei mensen uit diverse landen jaarlijks op vakantie gaan. Dat komt uiteraard door het lekkere weer, en ook omdat je in Barcelona veel kunt meemaken en vooral zien.

activiteiten

Activiteiten op Barcelona

Het kan zijn dat je nog niet op de hoogte bent van de vele bezienswaardigheden die Barcelona je te bieden heeft. Als je van plan bent om op vakantie te gaan naar Barcelona dan moet je zeker een bezoek hebben gebracht aan de grote kathedraal in deze stad. Ook een bezoek brengen aan het voetbalstadion van de plaatselijke voetbalclub is het aanraden waard. De wereldberoemde boulevard van de stad moet je ook zeker vereerd hebben met een bezoek net als de vele bouwwerken die de stad heeft. Als je eenmaal in Barcelona bent dan zul jij je ogen uitkijken.

stranden

Stranden in Barcelona

Barcelona is een geweldige bestemming voor een citytrip. De stad heeft ook nog eens een paar heerlijke zandstrand waar je even kunt bijkomen van je ontdekkingstocht in deze wereldstad.

Het stadsstrand van Barcelona is gemakkelijk te bereiken. Op enkele minuten lopen van de wijk Barceloneta sta je al met je voeten in het zand. Ook kun je verkoeling zoeken buiten het centrum van Barcelona, op de 2 kilometer lange zandstranden San Sebastà en Barcelona.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...