Vliegvakantie Marbella

zonvakantie Best beoordeeld: Hotel El Fuerte ****
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders!
prijs vakantie Al vanaf 249,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Dompel je onder in luxe met een vakantie in Marbella

De steden aan de Costa del Sol hebben elk hun eigen stijl. Terwijl Cádiz en Cordoba bekend staan om hun historische bezienswaardigheden, vier je vliegvakantie in Marbella vanwege de luxe. Het is een mondaine badplaats in de streek Andalusië. Dompel je in Marbella onder in het leven van de jetset. Hier vind je een haven met enorme jachten en dure kledingmerken in enorme winkelcentra. Kom na het wandelen bij in een van de restaurantjes aan de kust van Spaanse hapjes en geniet van het uitzicht over de zee. Bekijk ondertussen de toeristen die voorbijkomen, die ook genieten van een heerlijke vliegvakantie in Marbella.

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Marbella


Marbella top 3

informatie

Waarom Marbella?

  • Moderne badplaats met luxe jachten
  • Heerlijke Spaanse restaurantjes
  • uitgebreide stranden met een schitterende boulevard

Informatie over Marbella

waarom

Waarom Marbella?

Als je op zoek bent naar luxe ben je in Marbella op de juiste plek. Van alle steden aan de Costa del Sol is Marbella de meest mondaine. Met je zomerse kleding en zonnebril is het heerlijk om te flaneren in deze stad. De zon schijnt er namelijk altijd. Ook in de winter is het in Marbella nog steeds twintig graden. Genieten geblazen dus. Een van de beste plekken om gezien te worden is de jachthaven, die ‘Puerto Banús’ wordt genoemd. Hier kun je enorme jachten bekijken, maar ook naar hartenlust shoppen in het enorme winkelcentrum nabij.

activiteiten

Activiteiten op Marbella

Naast al het luxe van de jachthaven en het winkelparadijs heeft Marbella ook nog een andere kant. Het heeft namelijk ook een historisch centrum, dat ‘casco aniquo’ wordt genoemd. Vooral het middelpunt van het centrum is erg bijzonder. Hier vind je namelijk heel veel sinaasappelbomen. Op het ‘sinaasappelbomen plein’ werden in 1941 allemaal sinaasappelbomen rondom een fontein geplaatst. Ook aan te raden is een bezoek aan een eeuwenoude Arabische muur, dat herinnert aan de Arabieren die ooit in Marbella woonden.

stranden

Stranden in Marbella

Marbella is een mondaine badplaats met heerlijke stranden. Je hebt er kleine strandjes, die vaak rotsachtig zijn. Maar gelukkig is er ook een zandstrand in de vorm van Playa Fontanilla. Vanaf het centrum van Marbella loop je in een paar minuten al naar dit gezellige strand toe. Playa Fontanilla heeft haar populariteit ook te danken aan de gezellige boulevard aan de kust. Je vindt er talloze restaurantjes en barretjes. Zij bieden een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...