Vliegvakantie Torremolinos

zonvakantie Best beoordeeld: Hotel Riu Nautilus ****
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders!
prijs vakantie al vanaf €165,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Een grote badplaats in het prachtige Andalusië

Torremolinos is een heerlijke vakantiebestemming voor zowel jong als oud. Torremolinos heeft alles te bieden voor jongeren, ouderen maar ook voor het gezin. Als je een vliegvakantie in de zomer naar Torremolinos boekt dan zul je hier lekker kunnen vertoeven. De temperaturen kunnen immers hoog oplopen en de zee kan je heerlijke verkoeling bieden. Je kunt er dan voor kiezen om in het hoogseizoen naar Torremolinos te gaan, maar ook in het voor- of naseizoen kun je een heerlijke vliegvakantie beleven.

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Torremolinos


Torremolinos top 3

informatie

Waarom Torremolinos?

  • Geniet van de grote zonnige badplaats
  • Ontdek de lekkerste restaurants, mooie winkels en de smalle straatjes
  • Gezellige boulevard

Informatie over Torremolinos

waarom

Waarom Torremolinos?

Het hele jaar door is er veel te beleven in Torremolinos. Zodra de zon een beetje begint te schijnen vullen de terrasjes zich met toeristen, ook de stranden worden dan druk bezocht, want je gaat immers naar een warm oord voor de zon. Zo kom je met een lekker bruin kleurtje thuis. Je kunt lekker aan het strand luieren of allerlei dingen ondernemen. Er is dus altijd veel te beleven in Torremolinos, voor een geslaagde vakantie zit je hier goed! Buiten het hoogseizoen om kun je hier heerlijk tot rust komen.

activiteiten

Activiteiten op Torremolinos

Maar Torremolinos heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen stranden en leuke terrasjes. Je kunt in de buurt oude dorpjes bezoeken om de Spaanse cultuur te snuiven. Daarnaast kun je deelnemen aan de vele excursies die je de mooiste plaatsen van Torremolinos laten zien. Torremolinos  heeft immers een rijke natuur die het bekijken meer dan waard is. Als je dan toch verkoeling wilt dan kun je kiezen voor een boottocht of je gaat lekker snorkelen.

stranden

Stranden in Torremolinos

Torremolinos heeft een bijzonder lange kust met maar liefst vier zandstranden. Vele toeristen komen op deze bestemmingen even helemaal bij van de dagelijkse beslommeringen.

De kustlijn van Torremolinos loopt van oost tot west en heeft vier stranden. Los Alamos, Playamar, Bajondillo en La Carihuela worden allemaal drukbezocht en zijn lang en breed. Bovendien vind je hier als toerist alles wat je nodig hebt. Je kunt er ontspannen op een parasol, of activiteiten ondernemen zoals de bananenboot of waterskiën.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...