Vliegvakantie Salou

zonvakantie Beste beoordeeld: H10 Vintage Salou ****
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders!
prijs vakantie al vanaf €169,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Zon, zee en Salou

Salou is een populaire bestemming onder jongeren. Dat komt natuurlijk door de goede feestlocaties die Salou heeft. Maar Salou heeft ook een heerlijk klimaat waardoor veel mensen Salou een bezoekje brengen. Salou kent een prachtig landschap waar je heerlijk kunt wandelen. Daardoor is Salou niet alleen populair onder jongeren, maar ook volwassenen en ouderen boeken hun vliegvakantie naar Salou. Als je een vakantie naar Salou boekt dan zul je niet teleurgesteld worden. Salou heeft je immers veel moois te bieden.

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Salou


Salou top 3

informatie

Waarom Salou?

  • Meest bezochte badplaats van Tarragona
  • Fantastisch nachtleven in het bruisende centrum van Salou
  • Schitterende bezienswaardigheden

Informatie over Salou

waarom

Waarom Salou?

Elk jaar is het een lastige keuze om een vakantie te boeken. Salou is een goede keuze dankzij het lekkere klimaat en de weersomstandigheden die altijd goed zijn. Als je verzekerd wilt zijn van een zonvakantie dan zit je in Salou wel goed. Maar Salou biedt meer dan alleen maar zon en strand. Salou is ook een prima plek om excursies te maken, zo kun je een excursie naar Barcelona maken. Maar ook het bezoeken van het wildwaterpark of een safari maken is meer dan de moeite waard.

activiteiten

Activiteiten op Salou

Salou biedt je tal van mogelijkheden, uiteraard kun je lekker luieren aan het strand. Maar Salou is ook een prima plaats als je een actieve vakantie wilt. Je kunt immers lekker wandelen op Salou en allerlei dingen ondernemen. Zoals het bezoeken van dorpjes in de nabije omgeving of het maken van een mooie bus tour. Als je belastingvrij wilt shoppen dan kun je even naar Andorra gaan. Ook een bezoekje aan Catalonië brengen is zeker een aanrader!

stranden

Stranden in Salou

Het Spaanse Salou beschikt over maar liefst vierendertig stranden waar het heerlijk vertoeven is. Dit zijn zogeheten ‘blauwe vlag stranden’, wat betekent ze dat veilig en schoon zijn.

Op het strand van Salou is het altijd gezellig druk. Er zijn vier grote stranden in Salou, te weten Playa Levante, Playa de Poniente, Playa Larga en Playa de los Capellanes. Hier kun je allerlei activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een tocht op de bananenboot. Of verken het water per waterfiets of surfplank.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...