Vliegvakantie El Arenal

zonvakantie Best beoordeeld: Hotel Geminis ****
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders!
prijs vakantie al vanaf €181,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Heerlijke badplaats op Mallorca

Als je weer een vakantie gaat boeken dan wil je uiteraard een goede keuze maken. Een vliegvakantie naar El Arenal is dan een echte aanrader. Het is een leuke plaats waar jaarlijks veel jongeren heen gaan om lekker te feesten, in de zomer zijn er dan ook veel jongeren te vinden, maar ook voor ouderen is El Arenal een prima plaats om je vakantie door te brengen. Het is wel erg belangrijk dat je op tijd reserveert, El Arenal is immers een erg populaire bestemming waar veel mensen heen gaan.

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar El Arenal


El Arenal

informatie

Waarom El Arenal?

  • Genieten aan de kust van Platja de Palma
  • Een van de bekendste dorpen van Mallorca
  • Schitterende jachthaven

Informatie over El Arenal

waarom

Waarom El Arenal?

Een groot voordeel van een vakantie naar El Arenal is de korte vluchtduur, je hoeft dus niet lang in het vliegtuig te zitten. Daarnaast heeft El Arenal prachtige zandstranden met vele palmbomen waar je lekker kunt liggen. Voor een ideaal vakantiegevoel zit je in deze plaats meer dan goed! In El Arenal ben je verzekerd van veel zon, regen valt er bijna niet. Als je dus op zoek bent naar een toffe vakantie waar je zeker bent van zon dan is El Arenal een geschikte keuze.

activiteiten

Activiteiten in El Arenal

Als je ondernemend bent ingesteld dan is het uiteraard belangrijk om te weten wat je allemaal kunt doen in El Arenal. Je hoeft in El Arenal niet elke dag op het strand te liggen, zo kun je een spannende jeep een safari maken of de prachtige grotten van Drach bezoeken. Deze grotten hebben zelfs een ondergronds meer. Het schitterende natuurgebied Formentor verdient ook zeker een bezoek, hier kun je prachtige wandeltochten maken. Ook is het mogelijk om een boottocht te maken in dit natuurgebied.

stranden

Stranden in El Arenal

In het zuidelijk gelegen El Arenal op het eiland Mallorca is het genieten geblazen. Deze badplaats staat bekend om haar prachtige zandstranden.

In El Arenal is het even heerlijk bijkomen met het Spaanse zonnetje op je  bol en de zand onder je voeten. Het strand van El Arenal staat bekend als een echte uitgaansplek. Bekende artiesten en muzikanten zetten er ’s nachts regelmatig de tent op zijn kop. Overdag kun je op het poederzachte strand bijkomen van een nachtje feesten.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...