Kras Reizen

Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

De klant is koning bij Kras Reizen

Bij Kras Reizen draait alles om de klant. Deze reisorganisatie uit Ammerzoden wil het aanbod aan vliegvakanties dan ook zo helder mogelijk presenteren. Op die manier heb je als reiziger een goed overzicht van wat er mogelijk is aan diverse soorten reizen.

Veranderende reisdoelen
Kras Reizen bestaat al sinds 1922. Het is daarmee een van de oudste reisorganisaties van Nederland. In de jaren ’20 bestonden de vakanties uit een lijndienst per paard van Ammerzoden naar ’s Hertogenbosch. De tijden zijn overduidelijk veranderd. Tegenwoordig biedt Kras diverse soorten vakanties aan naar wereldwijde bestemmingen. Zo kun je bij Kras een zonvakantie boeken, maar ook rondreizen, stedentrips en een weekendje weg. Het aantal potentiële bestemmingen is enorm. Denk bijvoorbeeld aan de Canarische Eilanden of Frankrijk, maar ook internationale bestemmingen als Chili en Columbia.

Reisbestemmingen in Spanje
Kras biedt dus een groot aanbod aan wat betreft reisbestemmingen. Ook in de landen zelf kun je kiezen uit diverse plaatsen. Tot de mogelijke locaties tijdens een zonvakantie in Spanje behoren onder andere Mallorca, Andalusië, de Costa del Sol en de Canarische Eilanden. Bij Kras kun je zowel een vliegreis als accommodatie boeken, als alleen het hotel. De reisorganisatie richt zich namelijk ook veel op autovakanties. Zodoende is de autohuur doorgaans goed geregeld, en ga je met Kras goed verzekerd de weg op.

informatie

Waarom Kras Reizen?

  • Diverse soorten vakanties naar wereldwijde bestemmingen
  • Keuze uit voordelige zonvakanties
  • Boek bij Kras zowel een losse vliegticket als een accommodatie

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...