Prijsvrij

Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Scherp geprijsde vliegvakanties bij Prijsvrij

Prijsvrij is een bijzondere speler in de reiswereld. Het is namelijk een reisbureau, en geen reisorganisatie. Daarnaast is deze organisatie alleen online actief.

Reisbureau Prijsvrij
Het verschil tussen een reisbureau en een reisorganisatie is duidelijk te zien bij Prijsvrij Reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor het inkopen en het uitvoeren van een reis. Een reisbureau zoals Prijsvrij bemiddelt alleen tussen de vakanties die de reisorganisaties aanbieden. De reisorganisaties waarvoor Prijsvrij bemiddelt zijn onder andere De Jong Intra, Alltours en Bentour. De verschillende vakanties zijn te bekijken op je website van Prijsvrij. Op de website van Prijsvrij kun je de vakanties filteren naar jouw eigen wensen. Zo kun je de vertrekdatum, prijsklasse en gewenste accommodatie selecteren.

Het aanbod aan vliegvakanties
Prijsvrij biedt zowel zonvakanties als autovakanties, wintersportvakanties en stedentrips aan. Het aanbod naar Spanje is zeer uitgebreid. Zo kun je op vakantie naar Mallorca, Ibiza, de Costa Brava, de Costa Blanca en Costa del Sol. Ook een trip naar de Canarische Eilanden behoort tot de mogelijkheden. De informatievoorziening op de site van Prijsvrij is bovendien zeer uitgebreid. Zo kun je alles lezen over de ligging, faciliteiten en het eten en drinken op de plaats van bestemming. Ook staat aangeven of deze accommodatie in Spanje geschikt is voor kinderen.

informatie

Waarom Prijsvrij?

  • Groot aanbod in vliegvakanties naar Spanje
  • Voordelige reizen
  • Uitgebreide informatievoorziening

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...