Tjingo

Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Zo goedkoop mogelijk de grens over met Tjingo

Reisbureau Tjingo noemt zichzelf ‘de vakantiematser’. Wat betreft prijs probeert het de vakantieganger dan ook zo goedkoop mogelijk de grens over te laten gaan. Dit online reisbureau voegt het aanbod van meer dan 100 touroperators samen.

Jonge touroperator
Tjingo is een jong reisbureau. In 2005 werd het opgericht in Rotterdam onder de naam ‘vakantiekaart’. Enkele jaren later veranderde de reisonderneming haar naam in Tjingo. Sindsdien heeft het bedrijf een goede naam verworven. Bij Tjingo is de prijs van een vakantie hetzelfde als bij een touroperator. Het voordeel is echter dat bij Tjingo geen administratiekosten in rekening worden gebracht. Zodoende maak je dus echt gebruik van de meest voordelige aanbiedingen.

Een vakantie in Spanje voor jong en oud
De voordelige reizen van Tjingo gelden bijvoorbeeld voor Spanje. Voor een paar honderd euro boek je al een reis naar deze populaire Europese bestemming. Tjingo biedt onder andere reizen aan naar Maspalomas, El Arenal, Playa Blanca en Tenerife. De hotels liggen vaak op loopafstand en beschikken over diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo hebben de meeste accommodaties zwembaden en wifi. Een voordeel van de Tjingo site is dat je direct recensies over de vakantie kunt lezen. Zo weet je direct of de vakantiereis naar Spanje de moeite waard is.

informatie

Waarom Tjingo?

  • Verschillende bestemmingen in Spanje
  • Diverse faciliteiten voor jong en oud
  • Profiteer van voordelige aanbiedingen

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...