TUI

Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Een vliegvakantie met TUI voor het hele gezin

Elke betrouwbare reisorganisatie heeft een SGR keurmerk. Deze zorgt ervoor dat een reisorganisatie zijn verplichtingen nakomt. Bij financiële problemen of een faillissement krijgt de reiziger op die manier altijd zijn of haar geld terug. TUI is een de reisorganisaties met een SGR. Dit van oorsprong Duitse bedrijf is een van de bekendste reisorganisaties van Nederland.

Duits concern
De geschiedenis van TUI gaat ver terug. Het werd opgericht in 1968 als TourFik International. In de loop der jaren veranderde het bedrijf regelmatig haar naam. Zo veranderde het concern haar naam Preussag AG in het midden van de jaren ’90 in TUI AG. In Nederland kenden we TUI tot voor kort als Arke. De naamsverandering vond plaats om het internationaal aansprekender te maken. Toerismegroep TUI is ontzettend groot en bezit wereldwijd zes Europese luchtvaartmaatschappijen.

Vliegvakanties naar Spanje voor de hele familie
TUI bezit zowel reisbureaus als touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en zelfs cruiseschepen. Als vanzelfsprekend is het aanbod aan vliegvakanties naar Spanje ook erg groot bij TUI. Zowel met het vliegtuig als per bus kun je onder andere reizen naar Gran Canaria, Lanzarote, de Costa del Sol en de Costa Brava. TUI richt zich vaak op familievakanties. De meeste accommodaties van TUI beschikken zodoende over comfortabele kamers, busservice naar het strand en diverse zwem- en kinderbaden.

informatie

Waarom TUI?

  • Ervaren reisorganisatie
  • Groot aanbod in vliegvakanties naar Spanje
  • Diverse comfortabele accommodaties

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...