Vliegvakantie Madrid

zonvakantie Beste beoordeeld: Hotel Atlántico ****
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders!
prijs vakantie al vanaf €239,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Ontdek de Spaanse hoofdstad

Madrid is de hoofdstad van Spanje en is daarom een zeer populaire plek onder vakantiegangers. In Madrid is er van alles te beleven en het is natuurlijk erg aangenaam dat je met het vliegtuig op vakantie kunt naar deze mooie stad. Je hebt dus geen gezeur met auto’s of met bussen. Je kunt immers een vliegvakantie boeken naar Madrid. Je zit dan enkele uurtjes in het vliegtuig en je kunt ook nog eens genieten van een zeer comfortabele vlucht met het vliegtuig.

Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Madrid


Madrid top 3

informatie

Waarom Madrid?

  • Ontdek het bruisende Plaza Mayor een groot indrukwekkend plein
  • Bezichtig Palacio Real het schitterende Koninklijke Paleis
  • Bezichtig de mooiste schilderijen van Pablo Picasso

Informatie over Madrid

waarom

Waarom Madrid?

Als je er voor kiest om een vakantie naar Madrid te boeken, dan kun je om veel redenen naar deze stad gaan. Je kunt immers kiezen voor de cultuur, Madrid heeft immers een erg rijke cultuur. Er zijn ook mensen die op vakantie gaan naar Madrid vanwege het lekkere eten, maar je kunt ook heerlijk winkelen in deze prachtige stad. Daarnaast heeft Madrid altijd erg aangename temperaturen, je kunt daarom ook ideaal aan het strand liggen. Je kunt dan lekker luieren en als je verkoeling wilt dan duik je even de zee in.

activiteiten

Activiteiten op Madrid

Als je op vakantie gaat naar Madrid dan wil je natuurlijk al het moois van de stad zien. Je moet dan ook een aantal dingen bezocht hebben tijdens je vakantie. Zo kun je het koninklijk paleis bezoeken of het Prado museum. Ook het voetbalstadion is een prachtige plaats en dit mag je niet missen! De Faro van Madrid is ook een toeristische aangelegenheid. Deze toren van 92 meter is het bewonderen waard. Voor een geslaagde vakantie ga je naar Madrid!

hotels

Hotels in Madrid

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...